Hoofddorp – Auto komt in het water tot stilstand na flinke aanrijding

Hoofddorp, 24 april 2024 – Op de Opaallaan zijn woensdagochtend twee personenwagens met elkaar in botsing gekomen. Door de klap kwam de veroorzaker in het water terecht en de andere wagen kwam tegen een boom tot stilstand, na eerst een bord uit de grond te hebben gereden.

Politie, ambulance, brandweer en het mobiel medisch team met de traumahelikopter werden opgeroepen. De bestuurder van de auto die in het water terecht kwam, kon zelf uit de sloot komen. Beide automobilisten zijn opgevangen in de toegesnelde ambulances. De brandweer heeft de wagen veiliggesteld.

De bestuurster die tegen de boom tot stilstand kwam hoefde na behandeling niet mee. De andere bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis. De opgeroepen traumahelikopter is geannuleerd door het ambulancepersoneel.

De aanrijding gebeurde op hoge snelheid en brokstukken van beide wagens lagen op het kruispunt verspreid. De bestuurder verleende ook geen voorrang. Voor deze overtredingen krijgt hij een proces-verbaal om zich later bij justitie verantwoorden.

Fotograaf: VLN Nieuws

Misschien vindt u dit ook interessant?

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.